Movie Night

  0

  Rick Blaine (Humphrey Bogart), i cili zotëron një klub nate në Casablanca, zbulon se dashuria e tij e vjeter Ilsa (Ingrid Bergman) është në qytet me bashkëshortin e saj Victor Laszlo (Paul Henreid).I vendosur gjatë Luftës së Dytë Botërore ,ky film fokusohet në një emigrant amerikan i cili duhet të zgjedhë midis dashurisë së tij për një grua dhe ndihmën e saj dhe burrit të saj, një udhëheqës i Rezistencës Çeke, të largohet nga qyteti i Casablanca i kontrolluar nga Vichy për të vazhduar luftën e tij kundër nazistëve .ie Night

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.