Would you like to feature your art here

Submit your works today

Secure payments

PayPal, Bank Transfer, Cash on Delivery.

Email & Chat support

Click chat below

Share this

Sola Venandi

Title: Sola Venandi
Dimesions: 30×45 cm
Year: 2021
Artist: Felix Bilani

 

Loved this? Spread the word


About the Author

1994 – 2014 Fotoreporter në: Agjensia Telegrafike Shqiptare (ATSH), Gazeta “Koha Jonë”, Gazeta “Albania”, Gazeta “55”, Gazeta “Shqiptare”, Gazeta “Dita”, Gazeta “Shekulli”, Agjensia “ALNA”, Revista “Spekteë”, Gazeta “Panorama”, Revista “VIP”, Revista “Psikologji”, Jeta Media Company (Revista “Jeta”, “Mat”, “National Geographic Junior” Media Online “Blic.al” dhe “Dielli.al”.
Botime dhe ekspozita Mars 2010: Ekspozitë vetiake me temeë “Nudo” ,Prill 2015: Ekspoziteë vetiake me temë “Natyrë dhe Makro”, Tetor 2015: Ilustrim i botimit me poezi “L’origine” i shkrimtares Rita Petro botuar në Francë, me perzgjedhje nga shtepia botuese Franceze. Nëntor 2015: botim për fëmijë “Legjendat Shqiptare”,
Në vitin 2014 ndërmjet shumë fotografeve nga Shqiperia dhe nga Europa zgjidhet fotografia e Felix Bilanit si kopertinë e albumit të ardhjes se Papa Franceskut ne Shqipëri. Në vitin 2017 zgjidhen fotot dhe kopertina librit Lugina e Presheves, pjesë e unit kombëtar të publicistit Dashnim Hebibi. 17 Tetor 1999 merr çmim nga UNDP me motivacionin “Best article dealing ëith poverty issue in Albania".

Felix Bilani