Atlantid, Coming Soon, Të kaluara

Hapja e Atlantid

opening 2016

 

ATLANTID është destinacioni ideal për të gjithë ju që jeni të lodhur nga ndotja dhe zhurma e qytetit, dhe kërkoni diçka të veçantë për pushimet tuaja.

ATLANTID është një plazh i virgjër në një nga zonat më të bukura të Shqipërisë – qetësi dhe paqe, pa ndërtesa, pa beton, ujë të pastër kristal – bukuri të pastër dhe frymëzim!

 

Ne ju ofrojmë lehtësira unike akomodimi në tendat tona të bëra me dorë dhe pije freskuese në lokalin tonë dhe disa aktivitete të tjera. Ejani dhe bashkohuni me magjinë e këtij vendi! Rëra të bardha, muzikë live rreth zjarrit, aktivitete kulturore dhe sportive ju presin!

 

Programi:

3 qershor

Batanije elektrike – Tru (Dj Set) – Air Bajko (NV)

 

4 qershor

Fatos Çeta (Ritmiko KS) – Jona (PMG Tirona) – Rasimsky

 

5 qershor

EdiOseSedi (Psy-Chill) – Psy Color (Psy-Chill) – Kill Kurator

 

Read More