Tirana Ekspres (logo)

Tirana Ekspres

Focused on our Donors, CollaboratorsVolunteers

>> Visit Store


|

|

Hoja Hostel është një hapësirë e re shumë afër qendrës së Tiranës, pranë Pazarit të Ri, i krijuar posaçërisht për ...

|

|

Ekspozita “E panjohura Kolektive” nga Kristian Zara hapi dyert për publikun më 23 dhjetor. Këto vepra janë pjesë e serialit ...

|

|

“Thumbi në Shenjestër” titullohet ekspozita që u çel ditën e premte, datë 18 Nëntor TE’Galeria, ora 19:00. Në të u ...

|

|

Me e nxanë artin. Artizanes është një biznes social i cili ka për qëllim promovimin e artizanëve të rinj në ...


Environment


Artists

profile-pic
Albi Yzo Artist
profile-pic
Ergys Demo Artist
profile-pic
Zeje nga Kodra e Diellit Group of Artists
profile-pic
Ali Oseku Artist
profile-pic
Geront Agimi Artist
profile-pic
Felix Bilani Artist
profile-pic
Steve Hanson Artist

Albi Yzo is a young artist who graduated in France. He is influenced by French Romantic period and his creations express a new realism, ambiguity and imagination of the modern era. His works are stretched across many countries and can be found in many exhibitions.

See more: Albi Yzo

Featured Artist

The old quarters of Tirana as and the nature of the rural area has been the inspiration for this very talented artist.His pencil and watercolor works can be found in many national and international exhibitions as in Bulgaria, Hong Kong, Hungary, Italy, Thessaloniki, Greece, Kosovo Slovenia etc.

See more: Ergys Demo

Featured Artist

"Zeje" is the art gallery where you can buy art from the artistic workshop of Kodra e Diellit Residence, as well as from a variety of artists working in the studio in the residence. The gallery contains an extensive collection of paintings of different styles by young and old Albanian artists.

See more: Zeje

Featured Artist

A great artist who was condemned as a modernist who had fallen under the evil spell of Picasso, Chagall, Jackson Pollock and Salvador Dali.
Oseku came back even more powerful, confirming that nothing can stop a true artist. The space that Ali Oseku creates allows him to be free and limitless, real and fluid, cosmic, and unreal. He escapes from this reality in order to expose an intimate and poetic one. The game of searching for dreams entertains him just like a child.See more: Ali Oseku

Featured Artist

Geront Agimi is not a traditional painter but a seasoned professional artist who believes that self-training requires discipline. He likes to explore in different techniques and styles and focuses in sensual nature of art,aiming to depict the complications of life throw a combination of color and textureSee more: Geront Agimi

Featured Artist

1994 – 2014 Fotoreporter në: Agjensia Telegrafike Shqiptare (ATSH), Gazeta “Koha Jonë”, Gazeta “Albania”, Gazeta “55”, Gazeta “Shqiptare”, Gazeta “Dita”, Gazeta “Shekulli”, Agjensia “ALNA”, Revista “Spekteë”, Gazeta “Panorama”, Revista “VIP”, Revista “Psikologji”, Jeta Media Company (Revista “Jeta”, “Mat”, “National Geographic Junior” Media Online “Blic.al” dhe “Dielli.al”.

Botime dhe ekspozita Mars 2010: Ekspozitë vetiake me temeë “Nudo” ,Prill 2015: Ekspoziteë vetiake me temë “Natyrë dhe Makro”, Tetor 2015: Ilustrim i botimit me poezi “L’origine” i shkrimtares Rita Petro botuar në Francë, me perzgjedhje nga shtepia botuese Franceze. Nëntor 2015: botim për fëmijë “Legjendat Shqiptare”,

Në vitin 2014 ndërmjet shumë fotografeve nga Shqiperia dhe nga Europa zgjidhet fotografia e Felix Bilanit si kopertinë e albumit të ardhjes se Papa Franceskut ne Shqipëri. Në vitin 2017 zgjidhen fotot dhe kopertina librit Lugina e Presheves, pjesë e unit kombëtar të publicistit Dashnim Hebibi. 17 Tetor 1999 merr çmim nga UNDP me motivacionin “Best article dealing ëith poverty issue in Albania".

Featured Artist

Steve Hanson is a self-described Abstract Realist oil painter who studied under notable members of the Abstract Expressionist movement including Herman Somberg, ‘Hank’ Rowan, Lynn Gray, Peter Bussa and Victor Cagliote. Steve explores the emotive experience of the muse through a ballet of assertive iterations.
A true master of his craft, Steve’s work is consistent and revealing.

See more: Steve Hanson


Culture & Music

|

|

This is an English for “Attache ta tuque!” Une tuque (a hat) keeps us warm during the -20/-40 C winters of ...

|

|

Helado Infinito është një duo i kompozuar nga Loreta Neira (Kili) dhe Victor Borgert (Argjentinë) në mars të vitit 2016. ...

|

|

Për nder të muzikës tradicionale dhe muzikës pa kufij, siç është muzika jazz ! Të dashur miq, na pret një ...