Exhibition: TE GALERIA

Posted in Exhibition, Projects on 3 November 2020 by Tirana Ekspres 

The first exhibition “TE GALERIA” from November 9th to November 23rd 2020, ‘Tirana Ekspres’ and ‘Zeje nga Kodra e Diellit’ invite you to the opening of the exhibition in its newest space “TE GALERIA”.
You will be introduced to the works of the local artists, who will bring you various themes.
We will promise you an afternoon between art and under the company of a glass of wine.
We will welcome you on November 9th 2020 at 18:30 on our two-week journey.

Ekspozita e parë “TE GALERIA”
Në datën 9 nëntor deri në 23 nëntor 2020, Tirana Ekspres dhe Zeje nga Kodra e diellit, realizoi hapjen e madhe të ekspozitës në hapësirën e saj më të re “TE GALERIA”.

Prezantuam veprat e disa prej artistëve vendas, të cilët sollën tek publiku tematika nga më të ndryshmet.

Ky rrugëtim zgjati plot 2 javë dhe pati një numër të kënaqshëm vizitorësh.


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

“Go and don’t look back”

“Go and don’t look back”

Vjosa n’Fest Second Edition

Vjosa n’Fest Second Edition

“Her Energy”

“Her Energy”