Pa Fokus “Shkurt” – 10th February

  0

  Pa FokusDear Friends and Supporters,

  Our Partner, the student magazine Pa Fokus, is going for its February presentation. We will host them for this event in the venue of Tirana Ekspres. Next to the presentation you will listen to the Albanian Horn Ensemble and selected after-music. Start is at 7pm on Tuesday the 10th of February. The presentation will be in albanian!

  Pa Fokus ka tashmë gati aktivitetin e rradhës në takimin e përmuajshëm për numrin e ri të revistës. Tema që kemi marrë në trajtim është “Të tjerët” si një reflektim arti dhe filozofie ndaj raportit njerëzor midis tyre në shoqëri.

  Në eventin e Pa Fokus për muajin Shkurt do të jetë e ftuar Albania Horns Ensamble të cilët do të performojnë live në ambientet e Tirana Expres. Një mbrëmje për të mos u humbur!

  PS: Si duket atë mbrëmjrë s’do të ketë as shi.” -Pa Fokus

  Directions: Rruga Dritan Hoxha (ish shkolla e partise), Zogu i Zi

   

   

   

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.