Pa Fokus “Shkurt” – 10 Shkurt

Posted in Kryesore, Kultura, Letërsia, Muzika, Të kaluara on 10 February 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq dhe mbështetës,

Pa Fokus ka tashmë gati aktivitetin e rradhës në takimin e përmuajshëm për numrin e ri të revistës. Tema që kemi marrë në trajtim është “Të tjerët” si një reflektim arti dhe filozofie ndaj raportit njerëzor midis tyre në shoqëri.

Fillimi është në ora 7 pasdite të martën në 10 shkurt. Prezantimi do të jetë në shqip!

Në eventin e Pa Fokus për muajin Shkurt do të jetë e ftuar Albania Horns Ensamble të cilët do të performojnë live në ambientet e Tirana Expres.

Një mbrëmje për të mos u humbur!

 

 

 

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”