Foto & Libër Artistik

Posted in Exhibition, Fotografia, Kultura on 11 April 2022 by Tirana Ekspres 

Photo & Art Book titullohej ekspozita e çelur në ambientet e TE’ Galeria më datë 15 Prill 2022 nga studentët e vitit të tretë të Departamentit Art & Design (DAD), në Albanian University. Ekspozita qëndroi e hapur për publikun deri në datë 24 Prill dhe në të u prezantuan rreth 30 fotografi dhe 20 art book të punuara me teknika të ndryshme. Secila vepër paraqiste një këndvështrim tepër personal dhe të vecantë.

Kurator Dr. Shpend Bengu 

Artistët pjesmarrës: Albana Baliaj, Belia Mëziu, Enea Nipoli, Hert’ha Pataj, Isra Merja, Korina Picari, Kosta Mango, Lejla Dulaj, Marios Xhani, Nigela Durishti, Rea Hysa, Stefania Balla, Uendi Pula


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë