JU FALEMINDERIT

Posted in on 29 May 2014 by Tirana Ekspres 

ATLANTID logo+++ JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE PËR NJË SEZON TË SFIDUES, FRYMËZUES DHE EMOCIONUES! SHIHEMI NË ATLANTID beach!+++


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë