MOVIE NIGHTS MAY – LABOUR #3

Posted in on 13 May 2014 by Tirana Ekspres 

dancer in the dark20 Maj, ora 19:30: Dancer in the dark (nga Lars Von Trier, 140 min)
Selma eshte nje emigrante nga Europa Lindore qe jeton ne Amerike dhe punon ne nje fabrike. Ajo vuan nga nje semundje degjenerative dhe po verbohet me kalimin e kohes. Selma punon sa mundet qe te mbledhe para per operacionin e syve te djalit te saj.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=53vr9EiOH7g


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë