MOVIE NIGHTS MAY – PUNA #4

Posted in on 21 May 2014 by Tirana Ekspres 

falling downMOVIE NIGHT, te marten 27 Maj ora 19:30:

+++ according to our topic of the month -labour- we’re going to display this movie in te middle of our deconstruction works +++

Falling down (nga Joel Shumacher, 113 min)
William sapo eshte divorcuar dhe pushuar nga puna. Zemerimi I tij arin kulmin kur kondicioneri I makines te tij prishet kur ka ngecur ne trafik. William e le makinen e tij atje dhe niset per te festa e ditlindjes te vajzes se tij duke ecur neper Los Angeles.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fiY-q6Wafgg


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë