STENCIL ART EXHIBITION

Posted in on 10 February 2014 by Tirana Ekspres 

Te premten dt. 7 Shkurt, ora 19.00:  Hapjes e ekspozites  “Imagination of NGA” – Stencil Art nga Orange (Gjermani), Monokel (Norvegji) dhe Ada.B (Shqiperi).

Ekspozita eshte e hapur deri ne 22 Shkurt.

stencil art

 


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë