Stuhi dhe rikonstruksione

Posted in on 18 June 2014 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq, për shkak të stuhi dhe shirave të rënda që kanë bërë dëme serioze në kampin tonë, ne nuk do të jemi të hapura këtë fundjavë (21/22 Qershor). Ne do t’ju njoftojmë sa më shpejt kur rikonstruksione janë mbaruar!

DSC_0539


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë