UNDO REDO – DJ NIGHT

Posted in on 12 February 2014 by Tirana Ekspres 

undo redoTe shtunen (15/02/2014) mbrema, ne Tirana Ekspres do te performojne per here te pare ne hapesiren e re : Undo Redo

Hyrja : 200 leke
Ps:. cmimi Prej 200 lekesh eshte kontribut pro artistet te cilet kane shpenzime te cilat DUHEN te mbulohen ju mirepresim , Tirana Ekspres

http://www.myspace.com/abuzivi
http://soundcloud.com/cuci
http://soundcloud.com/abazivi
http://www.mixcloud.com/abazivi/
http://abuzivi.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/user242737040

http://www.mixcloud.com/icuckliti/
https://soundcloud.com/icuc-kliti-cuc


Tags


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë