“WALL-E”

Posted in Filma, Kryesore, Të kaluara on 16 February 2015 by Tirana Ekspres 

Historia tregon një robot të quajtur WALL-E, i cili është krijuar për të pastruar një Tokë të braktisur, të mbuluar me mbeturina shumë larg në të ardhmen. Ai bie në dashuri me një tjetër robot të quajtur EVE, i cili gjithashtu ka një detyrë të programuar dhe e ndjek atë në hapësirën e jashtme në një aventurë që ndryshon fatin si të llojit të tij ashtu edhe të njerëzimit. Të dy robotët shfaqin një pamje të vullnetit të lirë dhe emocioneve të ngjashme me njerëzit, të cilat zhvillohen më tej ndërsa filmi përparon.


Tags


Related Posts

Kino Screening  Te’Galeria “Mbjellja e Pemëve”

Kino Screening  Te’Galeria “Mbjellja e Pemëve”

GRAND PYRAMID

GRAND PYRAMID

Ftesë

Ftesë

Panairi Hollandez

Panairi Hollandez