22 Gusht @ ATLANTID: performance live Mardit Lleshi & Janex

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 20 August 2014 by Tirana Ekspres 

22gusht+++ Live acoustic me  Mardit Lleshi (cello) & Janex (vocals/guitar) – kete te premte, dt. 22 gusht @ ALTANTID — mos per te humbur +++ Bashkoheni ne plazh!

Rezervim cadrat: www.tiranaekspres.com/web/atlantid/reservations

Carsharing: https://www.facebook.com/groups/1499217196957291/


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”