Adam Evald & Chamber Ensemble – 8 maj

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 30 April 2015 by Tirana Ekspres 

Adam Evald ConcertMiresevini miqte dhe mbeshtesit tane,

E premtja me daten 8 maj do jete nje e premte super e bukur dhe inspiruese. Ne mirepresim te madhin Adam Evald dhe ansamblin e tij te muzikes se dhomes nga Suedia ne Tirana Ekspres. Koncerti fillon ne oren 8 te darkes dhe do ndodhi ne oborrin tone.
Hyrja: 500Lek
Adam Evald po kalon nepermjet Tiranes ne turin boteror e tij te dyte, dhe eshte kenaqesi per ne ta mirepresim ne Shqiperi.

Ndiqni Adamin dhe eksploroni muziken e tij:
https://www.youtube.com/watch?v=RmsvxCKY00M
http://adamevald.com/

Jeni te ftuar: e premte 8 maj 2015 ne Tirana Ekspres
Si te na gjeni: Rruga Dritan Hoxha (ish Shkolla e Partise), ngitur me shkollen turke MIST, Zogu i Zi

 

 

How to find us: Rruga Dritan Hoxha (ish shkolla e partise), Zogu i Zi


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”