5 RHYTHMS – KERCE VALLEN

Posted in Kryesore, Të kaluara, Workshop on 22 April 2014 by Tirana Ekspres 

kerce valenPerseri te dt. 7 dhe 28 Maj,  ora 20.00 @ Tirana Ekspres:

5Rhythms: Nje levizje e njohur meditimi e krijuar nga Gabrielle Roth ne fund te viteve 70’.  Autorja e pershkruan kete praktike si nje udhetim shpirteror dhe e shpjegon se duke levizur  trupin, duke cliruar zemren dhe mendjen, njeriu mund  lidhet me te brendshmen e shpirtit, rrenja e inspiracionit ku njeriu ka potencial dhe mundesi te pafundme.

Kontribut: 300 Leke


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

Bli një pikturë, dhuro një edukim 2

Bli një pikturë, dhuro një edukim 2

Bli një pikturë, dhuro një edukim!

Bli një pikturë, dhuro një edukim!

Qendra Artizanale Rinore (QAR)

Qendra Artizanale Rinore (QAR)