Aida Hani live 24 janar

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 22 January 2015 by Tirana Ekspres 

Aida - Untitled Page fin

TI, je i ftuar te vish e te degjosh pasazhe muzikore nga Ferdinand Deda, Vivaldi, Handel Brahms, Shtraus te nderthurura me tingujt e BalkanDream, si Kenga e Ishmit, Alegria Pedonale e te tjera… Tinguj folklorike nga Irlanda, Turqia dhe natyralmo 😉 folklor shqipesh!
E shtuna i ka netet e gjata…e fillojme bashke atje…dhe kush do te vazhdoje rrugetimin e nates deri ne mengjes…mund ti bashkohet Hanit ne nje performance rock pas ores 12. Po ku do na coje Aida pas ores 00:00?

Dear Friends, we would like to welcome you here!

Direction: Rruga Dritan Hoxha (ish shkolla e partise), Zogu i Zi


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”