AKADEMIA HOLLYWOOD

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 7 April 2014 by Tirana Ekspres 

Të shtunën datë 12 Prill, në orën 20:00, koncert unplugged me studentëve të Akademisë Hollywood në ambientet e Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”