ALBANIAN FOLK JAZZ LIVE

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 12 February 2014 by Tirana Ekspres 

Folk Jazz Quartet. Concert.
Te premten, 14.02.2014, 22.30 hrs.

Mbas shume kerkesash Folk Jazz Quartet vijne serisht kete te premte mbrema ne Tirana Ekspres.
Konge dashnie kryesisht Shqipetare do te na shoqerojne gjate mbremjes festive te Shen – Valentinit

Klarinete.
Kitarre.
Fizarmonike.
Kontrabas.
Bateri.

Studente te Akademise se Arteve dhe te diplomuar prej saj. Instrumentiste shume te mire, te cilet i kane kushtuar vite jete muzikes, kete here do performojne ne Tirana Ekspres !!

Hyrja : 200 leke.
P.s : cmimi prej 200 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat duhen te mbulohen.
ju mirepresim, Tirana Ekspres

Albanian Folk Jazz


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”