ALL EAGLES FEST – gjithe shiponjat ulen ketu

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 1 June 2014 by Tirana Ekspres 

all eaglesALL EAGLES FEST – World Music Festival | 6-7-8 Qershor 2014 | Oborri i Muzeut Historik Kombetar

Hyrja eshte e lire!

Te gjithe detajet, programi & fotot gjeni ketu: https://www.facebook.com/pages/All-Eagles-Fest/1452823868298423

all eagles program

Më datë 6 Qershor 2014 në orën 18:00 në oborrin e Muzeut Historik Kombëtar do të zhvillohet Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Popullore “All Eagles Fest”.

All eagles fest është në thelb një festival i muzikës botërore në promovimin e diversitetit brenda barazisë.

Ky festival do të mbahet në datat 6, 7 dhe 8 Qershor në oborrin e Muzeut Historik Kombëtar.

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”