ANGRY YOUTH – DJ SESSION

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 23 December 2013 by Tirana Ekspres 

angry youthAngry Youth. DJ session – 27.12.2013. ora 21.00.
Te premten ne mbremje “Angry Youth” vijne te performojne ne Tirana Ekspres.

Angry Youth është kolektiv i trembëdhjetë artistëve të rinj kosovarë, muzikantë, DJ, dizajner dhe artistë te tjerë.
Te krijuar në vjeshtën e vitit të kaluar, paraqet një kolektiv njerëzish të cilët bëjnë punë shumë-dimensionale me muzikë, animacion, dizajn dhe art në hapesira publike.

Angry Youth përbëhet nga: Zgjim Elshani, Yll Xhaferi, Tomor Pllana, Taulant Qerkini (TAK), Lum Ceku (Greyëan), Gëzim Ramizi (XAX), Ari Maliqi (Distorted Distortion aka Kinematik), Alban Telaku (Noyd), Brilant Pireva (AKU), Astrida Breca, Taulant Bytyqi, Hana J. Zeqa, & Eka.

hyrja : 200 leke.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”