Artizanes

Posted in Artet vizuale, Kultura, Projekte on 18 November 2022 by Tirana Ekspres 

Me e nxanë artin.

Artizanes është një biznes social i cili ka për qëllim promovimin e artizanëve të rinj në Shqipëri. I krijuar në nëntor të 2021, Artizanes numëron sot rreth 60 Artizanë të cilët promovojnë krijimet e tyre në hapsirën e dyqaint tonë fizik të pozicionuar në Pazarin e Ri. 

Artizanes synon të zgjerojë gamën e produkteve handmade si dhe të nxisë promovimin e shitjes së  produkteve të prodhuara nga artizanët e rinj.


Tags

culture, project


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë