ATLANTID BEACH FESTA E FUNDJAVES 28.6.

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 25 June 2014 by Tirana Ekspres 

atlantid fest 28.6.Bashkohuni ne Festen e Fundjaves ne Atlantid Beach – te shtunen, dt. 28.6.!
Shijoni natyren, muziken e perzgjedhur nga Dj Truman, aktivitete sportive, kamping,pije, ushqim te pergatitur me dashuri , zjarrin dhe shoqerine.  Ju mirepresim 🙂

Per rezervimet e tendave: https://tiranaekspres.com/atlantid/reservations/

Lehtesoni transportin me: https://www.facebook.com/groups/1499217196957291/


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”