ATLANTID BEACH FESTA E HAPJES SE SEZONIT

Posted in Kryesore, Kultura, Mjedisi, Muzika, Të kaluara on 9 June 2014 by Tirana Ekspres 

poster_atlantid openingJu ftojme te bashkoheni ne hapjen e madhe te Eko Kamp ATLANTID

14 Qershor 2014

Live-Music Unplugged & DJ Set (Reggae, D’n’B, Electro)
Yoga, Canoeing, Frisbee
Soulfood & Bar
Fire & Juggling
Camping

Transporti organizohet vetem ME REZERVIME: [email protected]
Ju lutem rezervoni gjithashtu vendin ne tenda (5 EUR/700 lek nata/personi).
Mund te sillni edhe tenden tuaj personale.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”