Behind Facades & Geometric Trees -Exhibition by Daliah Ziper

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 16 April 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq,

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë për ekspozitën e Daliah Ziper, një fotografe nga Gjermania. Ekspozita do të zhvillohet në një ndërtesë të vjetër dhe të zbrazët në Rruga e Durresit, afër Ministrisë së Mjedisit, të Premten në 10 Prill në ora 18:00 .Përmes fotove të saj, Daliah Ziper po pasqyron qytetin e Tiranës. Vëzhgimet e saj marrin një temë që po prezantohet vazhdimisht në veprat e saj: dukshmëria dhe vizualizimi. Një motiv dhe ide që nga këndvështrimi i saj shkon si një fill i zakonshëm në të gjithë qytetin.

Përshëndetje të përzemërta,

Ekipi i Tiranës Ekspres

Kjo ekspozitë është një bashkëpunim midis Tiranës Ekspres, Daliah Ziper dhe mbështetur nga Ambasada Gjermane.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”