CHIARA PATRONELLA live 10 janar

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 6 January 2015 by Tirana Ekspres 

Mikja jonë nga Italia, Chiara Patronella, po kthehet në Shqipëri , është kënaqësi për ne që ta mirëpresim një herë tjetër në Tirana Ekspres pas dy koncerteve fantastike në 2014-ën. Kësaj radhe ajo do të performojë solo dhe kryesisht këngët e saja të shkruara, prandaj  bashkohuni me ne të Shtunën më 10 Janar në orën 9 pasdite në Tirana Ekspres!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”