CLASSIC CONCERT 18 dhjetor

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 18 December 2014 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq, këtë mbrëmje dëshirojmë t’ju ftojmë të shijoni një muzikë të bukur klasike të realizuar nga Aida Hani, një violiniste e shkëlqyer. Koncerti me solo do të fillojë në ora 8 pasdite dhe do të ishte kënaqësi për ne të ju mirëpresim në ambientet e Tirana Ekspres.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”