CODY & Eduart Hallulli live – 14 Shkurt

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 10 February 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq dhe mbështetës, kemi kohë që presim disa vibrime të rokut, por tani, më në fund, mund t’ju ftojmë në koncert dhe performancë nga CODY dhe Eduart Hallulli. E Shtuna 14 Shkurt pra Dita e Shën Valentinit në orën 9 pasdite duhet të shënohen mirë në kalendarin tuaj! “Në emër të Dashurisë” – kjo mbrëmje do ta bëjë Ditën tuaj të Shën Valentinit super ! Po shkojmë në raundin e parë me Eduart Hallulli në violinë me kontrolluesin duke eksploruar ritmet e Ballkanit, raundi i dytë po shkon në CODY (Alternativa / Punk). KODI konsiston të Mirgen Huba (Kit, Vox), Visent Dervishaj (Kit), Ergys Hotaj (Batteri) dhe Francesko Cuku (Bass), këta katër djem po trondisin në skenë me tinguj të rëndë punk, por janë me të vërtetë të mirë edhe në gjërat alternative melodike.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”