CONCERT FOLK JAZZ QUARTET

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 10 April 2014 by Tirana Ekspres 

folk jazz 2Perseri ne Tirana Ekspres vijne me disa pjese te reja Albanian Folk Jazz Quartet – Live concert.
Te premten,  dt. 11 Prill 2014, ora 21.30

Te premten mbrema, ritmet dhe muzika e bukur Shqipetare do na shoqeroje gjate mbremjes me performancen e disa artisteve te cilet e sjellin ne nje forme ndryshe: Jazz.

Violine.
Kitarre.
Fizarmonike.
Bateri.

Studente te Akademise se Arteve dhe te diplomuar prej saj. Instrumentiste shume te mire, te cilet i kane kushtuar vite jete muzikes, kete here do performojne ne Tirana Ekspres !!

Hyrja : 200 leke.
P.s : cmimi prej 200 lekesh eshte kontribut per artistet te cilet kane shpenzime te cilat duhen te mbulohen.
ju mirepresim, Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”