Dita e Balonave

Posted in Kultura, Projekte on 10 May 2022 by Tirana Ekspres 

Balona ka qenë prej kohësh një ndër lojrat më të dashura për fëmijët. Bashkëveprimi me natyrën, erën e fluturimin e zogjve ka qenë dhe mbetet gjithmonë një ndjesi e pakrahasueshme. Risjellja e një aktiviteti të tillë në kohën ku jetojmë, me dixhitalizimin e vrullshëm që po ndodh është sfidues, megjithatë na bën t’i kujtojmë vetes rëndësinë që ka kontakti me natyrën dhe aktiviteti fizik te fëmijët e të gjitha moshave.

Dita e balonave u mbajt në Fushën e Balonave në Parkun e Liqenit, në 8 Maj 2022 dhe u ftuan prindër dhe fëmijë për t’ju bashkuar aktivitetit. Fëmijët më ndihmën e prindërve u ftuan të krijojnë balonat e tyre, handmade. Pasi përfundoi faza e parë, balonat u shfaqen duke u ngritur në qiell. Eventi u shoqërua me muzikë nga dj të njohur dhe aktivitete të tjera argëtuese.


Tags

culture, project, tirana


Related Posts

Me’Ndje Hapur

Me’Ndje Hapur

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë