DJ Night – B.E.B.

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 24 February 2014 by Tirana Ekspres 

blackest ever blackTe shtunen mbrema, dt. 01/03/2014, ora 22.00  ne Tirana Ekspres:
Dj Night me I.v.i & D.o.k
PMG Tirona … PMG Tirona
B.E.B – Blackest Ever Black


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”