Ekspozite nga Ergys Demo

Posted in Kultura, Piktura on 25 August 2020 by Tirana Ekspres 

‘Tirana ime ” – ERGYS DEMO

Ekspozita “Tirana ime ” me punimet e artistit Ergys Demo nga vitit 2003 deri në vitin 2020 do të çelet në  ambientet e ‘Tirana Ekspres’ rruga Jani Vreto banesa nr. 6 , në datë 27/08/2020 deri në 3/09/2020.

Kuratori dhe artisti Ergys Demo na tregon me anë të ekspozitës punën e bërë për realizimin e saj gjithashtu dhe rrëfen nostalgjin e punëve të tij , të cilat do të sjellin te vizitorët mall dhe dashuri për qytetin e tyre ‘ Tiranën’ .

Ju mirëpresim !

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”