EPIC NIGHT

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 20 January 2014 by Tirana Ekspres 

Kjo e mërkurë, 01/01/2014, ora 19.30: Tirana Ekspres po hap fazën e saj për muzikantët e rinj që të eksperimentojnë dhe interpretojnë live. Këtë herë është hera e parë që Ledja Beko (vokale), Amando Bardhoshi (vokal), Xhon (kitarë), Mateo Basha (kitarë) dhe Silvester Shoshi (violinë) për të realizuar muzikë epike.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”