FIND YOUR GEMS! – Encouragement exercises 20 dhjetor

Posted in Kryesore, Kultura, Të kaluara, Workshop on 16 December 2014 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq, të shtunën 20 Dhjetor në ora 3 pasdite                                                                                                               do të dëshironim t’ju ftojmë për një trajnim me Martha Otto dhe temën e VETVESHJES. Kemi një numër të kufizuar pjesëmarrësish!

Për të gjithë të interesuarit, ju lutemi na jepni një përgjigje të shkurtër : [email protected]

Ju lutemi gjeni programin e detajuar bashkangjitur në këtë faqe. Gjuha e punës do të jetë anglishtja. Pas një trajnimi të parë të suksesshëm, programi do të vazhdojë. Shihemi në Tirana Ekspres!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”