GEEK BAZAAR I FUNDVITIT NGA OPEN LABS

Posted in Kryesore, Kultura, Të kaluara on 27 December 2013 by Tirana Ekspres 

geek bazarTe shtunen, 28/12/2013, ora 15.00 @ Tirana Ekspres:

Një minitreg i organizuar nga komuniteti Open Labs në ambientet e Tirana Ekspres ku mund të gjeni materiale për geeks, nerds dhe apasionantë të kultues Free Open Source. Disa nga artikujt dhe elementët e tezgave dhe të aktivitetit:
– arcade games (nga ato me muzikë 8bit)
– stickers (dhe kujt nuk i pëlqejnë stickers)
– badges (ideale për tu vendosur në cantat e shkolles tipit eastpack
– bluze mega të limituara origjinale Mozilla Firefox
– canta shpine origjinale nga konferenca botërore e distribucionit Linux openSUSE (ideale për djem që duan të impresonojnë vajzat 😛 )
– distribucione te ndryshme sistemesh operative open source si Fedora, Ubuntu, Linux Mint dhe te tjera.
– komponentë per Arduino dhe Raspberry Pi
– collectibles dhe lojra te vogla te ndryshme nostalgjike
– surpriza e rradhës: bëni portretin tuaj nga artistët tanë dhe përdoreni atë si avatar për profilin e rrjeteve sociale
– muzike në sfond nga miqtë e Tirana Ekspres
Fitimet do shkojnë për përmirësimin e Open Labs Hackerspace, komunitetit Free Libre Open Source Software në Shqipëri.
Ju presim për te festuar së bshku në një atmosferë geeky.


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”