GYPSY GROOVE LIVE

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 22 December 2013 by Tirana Ekspres 

Gipsy Groove. Concert.

24.12.2013. ora 22.00. Gipsy Groove vijne ne Tirane per te perforumuar @ Tirana Ekspres.

Web www.Gipsygroovemusic.com

Hyrja : 500 leke + 1 Birre “Sol” perfshire.

gypsy groove concert


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”