HANDMADE BAZAAR

Posted in Artet vizuale, Kryesore, Kultura, Të kaluara, Workshop on 21 May 2014 by Tirana Ekspres 

handmade bazaarBashkohuni ne Handmade Bazaar te Enjten, 22 Maj nga oren 19.00 ne hapsiren e Tirana Ekspres .
Per te gjithe ata qe vlersojne punen unike ,kreative me plot ngjyra.

Ndjehuni te lire te shkembeni, shisni apo te mesoni !


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”