HIP HOP EKSPRES

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 7 March 2014 by Tirana Ekspres 

hipopTE SHTUNEN, dt. 8 Mars, ora 22.00:

KULTURA E HIP-HOP-IT ALTERNATIV,TASHMË PREZENTE PREJ VITESH EDHE NË TIRANË,E PËRCJELLË NGA ARTISTË VENDAS, VJEN E PLOTË TË SHTUNËN NË TIRANA EKSPRES,ME DJ SET DHE VOCAL MCs, PËR T’JU DHËNË IDENË E MUZIKËS SË RE DHE TE VJETËR, BASHKANGJITUR ME PRODUKSIONE, FREESTYLES DHE PSE JO TË KËRCIMIT QË DO VARET NGA PUBLIKU.

NË KËTË NATË JANË TË FTUAR ASTISTË TË NJOHUR PËR KONTRIBUTIN E DHËNË NË SKENËN E HIP-HOP-IT:

DJ SET :
ANI COPANI
https://soundcloud.com/ani-copani
ViVi
https://soundcloud.com/vilma-vi-vi

PERFORMANCE LIVE NE MIC :
VIK SWAGGA
https://www.facebook.com/pages/VikSWAGGA
JD
https://soundcloud.com/ani-copani/jd-molly-ani-copani-beats

HYRJA 100 LEKË


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”