PERFORMACA INTIME- 28 nentor

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 25 November 2014 by Tirana Ekspres 

Performanca Intime

Në vend që njerëzit të detyroheshin të lexonin përmes planit të këngëve – në vend që ata të shikonin hapat e vallëzimit para kohe, ata thjesht do të kalonin nëpër valle.

Sesion Intim Akustik të Premten në mbrëmje në Ekspres në Tiranë

Vokali: Bijona Troqe

Kitara: Marlind Tako

Piano: Marlind Tako Rrëshqitja Geri Avrazi

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”