IZI ABAZI & GER KACERJA -DJ night

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 19 February 2014 by Tirana Ekspres 

dj ger karcia 22.02.E shtunen mbrema, dt. 22/02/2014, ora 22.00 ne Tirana Ekspres:
Dj Night me Izi Abavi & Ker Gacerja
PMG Tirona … PMG Tirona
Detroit Techno & Chicago House
Jackin House & Acid House
Analog Style … 909 … 808 … 303

http://soundcloud.com/abazivi
http://www.myspace.com/abuzivi

http://abuzivi.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/user242737040


https://soundcloud.com/tdalshin-tomthat

Hyrja : 200 leke

Ps: cmimi Prej 200 lekesh eshte kontribut pro artistet te cilet kane shpenzime te cilat DUHEN te mbulohen ju mirepresim , Tirana Ekspres


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”