JAM SESSIONS

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 4 January 2014 by Tirana Ekspres 

Jam Session !!! Te premten mbrema, 10 Janar 2014, ora 21.30 @ Tirana Ekspres

Muzikante te instrumenteve te ndryshme jane te ftuar te bashkohen te premten mbrema, per te improvizuar dhe luajtur se bashku.
Ju mirepresim!

jam sessions


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”