JAZZ Concert – 19 Shkurt

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 17 February 2015 by Tirana Ekspres 

Jazz Shkurt - Untitled Page(1)Te dashur miq dhe dashamires,
ritmet e mrekullueshme te Xhazit vijne perseri ne Tirana Ekspres!dhe ne duam tju ftojme perseri per kete event te dt 19 Shkurt,ora 21.00.
Bashkohuni me ne per te ndare sebashku nje mbremje te ngrohte nen ritmet e pastra te Xhazit.
Ne skene do te jete nje tjeter quartet:
Xhesika Pollo ne vokal,Angjelin Toma ne bass,Elton Harapi ne bateri dhe Lek Spathari ne tastiere dhe ne trumpete.
Ata do te luajne ritme qe do te bejne te levizin muskujt tane drejt pistes dhe buyeqeshjen ne fytyre per pjesen e mbetur te nates!

Jeni te mirepritur te vini!

Bileta e hyrjes(kontribut per Artistet) do te jete 300 Lek

Ku te na gjeni?
Zogu i zi,rruga Dritan Hoxha (ish-shkolla e partise)
Ndiqni dritat dhe ngjyrat..

How to find us: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha (ish shkolla e partise), follow the colourful lights!

Any questions or ideas: [email protected]


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”