Jepi ngjyra hapesires se re te Tirana Ekspres

Posted in Artet vizuale, Filma, Kryesore, Kultura, Letërsia, Muzika, Së shpejti, Teatri on 1 October 2014 by Tirana Ekspres 

Artists WantedCommunity Art!

Po shpallim nje thirrje per artistet e rinj te cilet do te deshirojne te lene nje gjurme plot ngjyra ne muret e hapesires se re te Tirana Ekspres.

Cdokush cili mendon se ka nje ide kreative dhe ka deshire te ndaje Artin e tij me komunitetin eshte i mirepritur te dergoje konceptin (skicen) tek [email protected] deri ne daten 12 Tetor.

Ne do te mundesojme te gjithe materialet e nevojshme per punen tuaj Artistike!

Disa foto do te publikohen per t’ju ofruar nje ide me te qarte rreth hapsires ku do punoni:


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”