Koncerti Jazz-Etnik Shqiptar

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 8 May 2015 by Tirana Ekspres 

Për nder të muzikës tradicionale dhe muzikës pa kufij, siç është muzika jazz !

Të dashur miq,

na pret një natë e çuditshme e Xhazit! Duo Jazz, i përbërë nga Sokol Sejdo dhe Erjon Medha, do të ndriçojnë  mbrëmjen tonë të Premten në 15 maj. Grupi fton në Black Box, Universitetin e Arteve Tiranë, ku do të fillojnë koncertin e tyre në orën 7:30 pasdite.

Me rite, të fuqishme dhe harmonike në të njëjtën kohë, jashtë muzikës-histori etnike shqiptare, të realizuar në saksofon dhe kitarë, prezantuar nga Adela Mansaku Kokonozi dhe Ilir Kazaferi. Këta muzikantë shumë profesionistë, i dinë instrumentet dhe zhanrin e tyre, një duetë që nuk duhet humbur!

Tirana Ekspres ju fton dhe rekomandon këtë koncert!

Adresa: Kutia e Zezë në Universitetin e Arteve, Tiranë | të Premten, 15 maj | 7:30 pasdite |

Shihemi atje!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”