MBYLLJA E STACIONIT #1

Posted in Kryesore, Kultura, Muzika, Të kaluara on 22 May 2014 by Tirana Ekspres 

About usTë nderuar miq! Pas një sezon te trazuar, te interesant dhe te frymëzues me ju në hapësirën tonë të re në qendër ne jemi duke mbyllur për pushim verore! vjeshtë do të kthehemi në një vend të ri dhe gjatë muajve të ardhshme të qëndroni të vëmendshme: kemi përgatitur disa surpriza BASHKOHUNI për një seancë te fundit JAM SESSION & GET TOGETHER në 25 Maj, dita e diel nga orën 20.00! Pasi kemi pastruar plazhin do mblidhen të gjitha në Stacioni # 1 dhe do mbarojme barin 🙂 >>> Hajde!


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”