Mësime muzikore

Posted in Axhenda, Kryesore, Kultura on 30 April 2015 by Tirana Ekspres 

Të dashur miq,

“Muzika është arti i të menduarit me tinguj” – Jules Combarieu  Dëshironi të mësoni një instrument, duke kërkuar një mësues të mirë?  Kjo është adresa e duhur!  Tirana Ekspres, në bashkëpunim me katër muzikantë të shkëlqyer, hap dyert për Mësimet e Muzikës në Tirana Ekspres. Për të gjithë njerëzit e interesuar për muzikë duke filluar nga fëmijët dhe pa kufij moshe. Zgjidhni instrumentin tuaj dhe eksploroni! Mësuesit tanë do të bëjnë çmos për t’ju dhënë në dorë bazat dhe në varësi të aftësive tuaja, këshilla dhe sekrete profesionale.

Teacher: Vinsent Dervishaj (Acoustic- / E- / dhe Bas-Guitar)

Linda Spathari / Ergys Hotaj (Daulle Set)

 

 


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”