MOVIE NIGHT – APRIL LOVE #4

Posted in Filma, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 18 April 2014 by Tirana Ekspres 

amourTe marten, dt. 29 Prill ora 19.30: Amour (by Michael Haneke, 127 min)

Historia e nje cifti te vjeter, Anne dhe Georges, te cilet jane mesues muzike te dale ne pension dhe jetojne ne Paris. Anne peson nje goditje e cila paralizon njeren pjese te trupit te saj. Lidhja dashurore e ciftit testohet ne nje menyre te eger.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=F7D-Y3T0XFA


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”