MOVIE NIGHTS – APRIL LOVE #3

Posted in Filma, Kryesore, Kultura, Të kaluara on 9 April 2014 by Tirana Ekspres 

concequences of loveTe marten dt. 22 Prill, ora 19.30: The consequences of love (by Paolo Sorrentino, 100 min)

Titta di Girolamo eshte nje njeri jo shume I shoqerueshem I cili jeton ne nje hotel te Luganos ( Zvicer ) per rreth 10 vite. Ai injoron cdo person dhe duket sikur nuk ka ndjenja. Jeta e tij ndryshon pothuajse totalisht kur ai fillon te ndjeje terheqje per nje bariste qe punon ne hotel.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=uDE9J0zPd00


Tags


Related Posts

N’Farkë Festë

N’Farkë Festë

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

“Ik dhe mos shiko mbrapa”

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

Vjosa n’Fest Edicioni i dytë

“Her Energy”

“Her Energy”